DOWNMALL Tour 2016 /F/

13.2 sa na území Slovenska konal jeden zo šiestich pretekov, ktoré majú stanoviská v rôznych mestách po Európe – v Hannoveri, Berlíne, Frankfurte, Budapešti, Bratislave a 20.2 v Prahe. Celý Downmall by som definovala ako “ Zjazd bicyklov v obchodných centrách cez rôzne prekážky “

Na Akcii samozrejme nechýbali svetový jazdci v kategórii Downhill,  ako napríklad Tomáš Slávik, Martin Lebl, Jakub Říha, Miki Nevrkla a nakoniec Náš rodný slovák z Piešťan Filip Zeman, na ktorého môžeme byť viac ako hrdí.
V BMX kategórii Nám samozrejme nechýbal skvelý jazdec z Gyoru, Konrád Szabó, ktorý sa ale bohužiaľ preteku v OC Central nezúčastnil. To ale vôbec nevadí pretože o zábavu sa nám postaral slovák Michal Kovačovič z Bratislavy ktorý ako inak nesklamal a rozhodne sa bolo na čo pozerať ( a ak nie na triky tak aspoň na ňho :D ). Ako ďalší rideri Nás poctili návštevou David Janáč ktorý sa umiestil na 2.mieste v minulo-ročnom BMX poháry ktorý sa konal v Šuranoch koncom roka a jazdec z Jablonca nad Nisou,Vilibald Vítek ktorý aj zaslúžene vyhral 1.miesto v Bratislave.
Na záver v kategórii MTB ste mohli vidieť slováka študujúceho v Brne, Patrika Gaža známeho ako cykloterorista, ktorý nesklamal, a určite dokázal že si túto prezývku hrdo zaslúži, hoci si odniesol 4.miesto patrí medzi slovenskú elitu MTB kvality. Ako další sa nám predstavil Tomáš Zejda ktorý si odniesol 1. miesto v MTB kategórii, GRATULUJEM
V neposlednej rade Nás navštívili aj Tamás Márk Gargya s 2. miestom z Maďarska a s 3. miestom a určite nie s hanbou odjazdil jazdec z CZ Damjan Siřiski. Chalani gratulácia :)
Za celú akciu patrí veľká Vďaka EasternGravity, organizátorom, pretože bez nich by sa tieto akcie nekonali, celému týmu ľudí ktorý sa starali o bezpečie a program, divákom za podporu a atmosféru a hlavne jazdcom za krásny zážitok a predvedenie svojich schopností s volantom v ruke (aj bez neho )
Teším sa na ďalšiu akciu a som veľmi rada žetvoríme veľkú komunitu a rodinu v jednom.
Pekný zvyšok týždňa Vám praje Petruškovie.

















DOWNMALL TOUR,Central - Bratislava :
1. Jakub Říha
2. Miki Nevrkla
3. Hannes Slavík
4. Tomáš Slavík
MTB:
1. Tomáš Zejda
2. Tamás Márk Gargya
3. Damjan Siřiski
4. Patrik Gazo
BMX:
1. Vilibald Vitek
2. David Janáč
3. Michal Kovačovič
4. Matej Kotona

video z jazdy- FILIP Zeman: https://www.youtube.com/watch?v=JfGxgiKd0BQ

Komentáre

Obľúbené príspevky